Endless connection Endless connection

Kwaliteit en milieu

Kwaliteitsmanagement

Achter de naam Wire Weaving Dinxperlo schuilt het ambachtelijke vakmanschap van onze voorgangers en de vooruitstrevende technologieën van nu. We zijn trots op ons product en kritisch naar onszelf. Dagelijks toetsen we of de ontwikkelde producten voldoen aan onze hoge verwachtingen, kwaliteit leveren staat bij ons namelijk op nummer 1. Een vanzelfsprekende verantwoordelijkheid die u terugziet in onze producten. Bovendien toetst onze eigen kwaliteitsafdeling het materiaal en worden de waarden in kaart gebracht. De ISO 9001:2015 certificering van ons kwaliteitsmanagementsysteem bevestigt dat we het leveren van kwaliteit uiterst serieus nemen en de ISO 14001:2015 certificering laat zien dat we ook een passend milieuzorgsysteem beheersen.

  Kwaliteit, chemische analyse Kwaliteitscheck

Bewaking van grondstof tot product

Een goed kwaliteitsproduct begint bij hoogwaardige grondstoffen. Al het materiaal dat als basis voor onze producten dient, wordt geleverd met een analysecertificaat waarin de mechanische en chemische samenstelling van het product nauwkeurig is vastgelegd. Bij binnenkomst worden de materialen uitvoerig geanalyseerd met onze controleapparatuur en worden de eigenschappen geverifieerd volgens de (inter)nationale ISO, NEN en ASTM-normen. Deze kwaliteitscontrole wordt voortgezet tijdens het gehele productieproces. Voldoet een grondstof of product niet aan onze scherpe kwaliteitsnorm, dan wordt het productieproces resoluut onderbroken en wordt het afgekeurde materiaal verwijderd, geanalyseerd en middels recycling afgevoerd. Zo houden we de kwaliteitsnaam die we in honderd jaar hebben opgebouwd samen intact.

Luisteren naar onze relaties

Wire Weaving Dinxperlo streeft altijd naar een perfecte verbinding. We zijn daarom altijd op zoek naar manieren om u nog beter van dienst te zijn. Kunnen we efficiënter met u samenwerken, heeft u ideeën, kunnen we meer voor u doen? Door direct en open contact met onze relaties, maar ook door regelmatig enquêtes te houden, leren we van u. Dat houdt ons scherp en zorgt ervoor dat we beter worden.

Hebt u tips voor ons team? Laat het ons weten!

Downloads

ISO 9001:2015 certificaat (2022-2025)

ISO 14001:2015 certificaat (2021-2024)

REACH Declaration (2024)

RoHS Declaration (2024)

    Productcatalogus

    Vul onderstaande gegevens in en ontvang de productcatalogus in je mailbox.