Endless connection Endless connection

Research en Development

Co-makership

Voor metaalgaasoplossingen op maat kan Wire Weaving Dinxperlo putten uit de jarenlange ervaring en gespecialiseerde kennis van haar vakmensen. Door onze competenties samen te voegen met uw marktkennis, ontstaat een co-makership die leidt tot grensoverschrijdende maatwerkoplossingen. Projecten waarin wij graag van u leren! In een ontwikkelingstraject waarin we bestaande producten versterken of nieuwe producten ontwikkelen, werkt ons Research en Development team daarom bij voorkeur nauw samen met u. Daag ons gerust uit bij het vinden van de optimale maatwerkoplossing voor uw vraagstuk!

Research en Development Research en Development Research en Development

Protocol voor nieuwe producten

Ook onze maatwerkproducten van gelast en geweven gaas moeten vanzelfsprekend voldoen aan onze strikte kwaliteitsnorm. Ook in unieke projecten werken we daarom volgens een nauwkeurig protocol. In de meeste gevallen starten we met een pilottraject waarin de vooraf gestelde rapportconclusies bevestigd dienen te worden. Gebeurt dit niet, dan doen we ons werk opnieuw. Zulke pilots worden uitgevoerd onder begeleiding van onze engineers.

Kennispartners

Voor het behalen van onze doelstellingen werken wij intensief samen met diverse gerenommeerde kennisinstituten. Deze samenwerkingsverbanden maken het mogelijk om de nieuwste inzichten en technieken in onze producten te verwerken.

Heeft u een situatie waarvoor een standaardproduct niet voldoet? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

    Productcatalogus

    Vul onderstaande gegevens in en ontvang de productcatalogus in je mailbox.