GAASWINKEL
Endless connection Endless connection

Werken bij

Op zoek naar een leuke baan, stage of afstudeeropdracht bij een productiebedrijf in de Achterhoek? Kom werken bij Wire Weaving Dinxperlo en vind een inspirerende werkomgeving!

Gepassioneerde vakmensen

De circa 80 vakmensen van Wire Weaving Dinxperlo dragen ieder hun eigen steentje bij aan de ontwikkeling van hoogwaardig metaalgaas. Vanuit hun eigen vakgebied delen de productiemedewerkers, engineers, marketing- en salesmedewerkers, productmanagers, boekhouders, stagiairs en natuurlijk directieleden allen een diepgewortelde passie voor metaalgaas, velen zelfs al jarenlang. We vinden het geweldig om voor onze klanten het onmogelijke mogelijk te maken! Ben jij ook zo’n gepassioneerd type met een echte specialisatie in je vakgebied? Dan is Wire Weaving Dinxperlo wellicht jouw werkgever!

Vacatures

Medewerker Technische Dienst

𝗢𝗻𝘇𝗲 𝗯𝗶𝗷𝘇𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝗲 𝗳𝗮𝗯𝗿𝗶𝗲𝗸 𝗶𝘀 𝗷𝗼𝘂𝘄 𝘄𝗮𝗹𝗵𝗮𝗹𝗹𝗮

Splinternieuwe kantbanken en lasrobots naast ambachtelijke specials… bij Wire Weaving in Dinxperlo is dit jouw speelterrein. Als medewerker technische dienst zorg jij er samen met je collega’s voor dat alles geolied blijft draaien. Daarnaast pionieren jullie wat af. Een innovatie van R&D, een eigen ingeving om iets te verbeteren, of zelfs het engineeren van een oplossing die nog niet bestaat… kom maar op! Word jij blij van zo’n werkpakket dat je nergens anders vindt? Check dan zeker deze vacature, of maak een afspraak om ons machinepark te bekijken! Lees meer >>>

Staat er geen passende vacature bij, maar denk je toch iets toe te kunnen voegen aan ons team? Stuur dan een open sollicitatie met je motivatie en curriculum vitae naar personeelsfunctionaris Berdien Lansink via  b.lansink@wireweaving.com.

Stage en afstuderen

Wij staan altijd open voor interessante stage- en afstudeeropdrachten. Denk jij een boeiend vraagstuk voor ons te hebben of wil je graag meewerken in ons mooie bedrijf? Stuur gerust een e-mail naar b.lansink@wireweaving.com. Wij delen graag onze kennis en ervaringen, terwijl wij ook zeker van jou kunnen en willen leren!

    Productcatalogus

    Vul onderstaande gegevens in en ontvang de productcatalogus in je mailbox.