Endless connection Endless connection

Werken bij

Op zoek naar een leuke baan, stage of afstudeeropdracht bij een productiebedrijf in de Achterhoek? Kom werken bij Wire Weaving Dinxperlo en vind een inspirerende werkomgeving!

Gepassioneerde vakmensen

De circa 80 vakmensen van Wire Weaving Dinxperlo dragen ieder hun eigen steentje bij aan de ontwikkeling van hoogwaardig metaalgaas. Vanuit hun eigen vakgebied delen de productiemedewerkers, engineers, marketing- en salesmedewerkers, productmanagers, boekhouders, stagiairs en natuurlijk directieleden allen een diepgewortelde passie voor metaalgaas, velen zelfs al jarenlang. We vinden het geweldig om voor onze klanten het onmogelijke mogelijk te maken! Ben jij ook zo’n gepassioneerd type met een echte specialisatie in je vakgebied? Dan is Wire Weaving Dinxperlo wellicht jouw werkgever!

Vacatures

Op dit moment hebben wij geen vacatures. Denk je toch iets toe te kunnen voegen aan ons team? Stuur dan een open sollicitatie met je motivatie en curriculum vitae naar personeelsfunctionaris Berdien Lansink via  b.lansink@wireweaving.com.

Stage en afstuderen

Wire Weaving Dinxperlo is een van de vier initiatiefnemers van InnoDinx, de Dinxperlose Innovatiehub die studenten van verschillende studierichtingen de mogelijkheid biedt om aan de hand van innovatieve stage- en afstudeeropdrachten van elkaar te leren. De Innovatiehub wordt aangestuurd door een recent afgestudeerde HBO-er die de studenten werft en extra begeleiding biedt. Stagiairs van de Dinxperlose bedrijven Bribus, Enveloprint, SABA en Wire Weaving Dinxperlo worden in de Innovatiehub samengebracht, zodat zij niet alleen van hun eigen stage leren, maar ook van elkaar en elkaars opdrachten.

Kijk voor de beschikbare stage- en afstudeeropdrachten op de website van Innovatiehub.

Werken bij Metaalgaasweverij Dinxperlo, InnoDinX

    Productcatalogus

    Vul onderstaande gegevens in en ontvang de productcatalogus in je mailbox.