Endless connection Endless connection

Werken bij

Op zoek naar een leuke baan, stage of afstudeeropdracht bij een productiebedrijf in de Achterhoek? Kom werken bij Wire Weaving Dinxperlo en vind een inspirerende werkomgeving!

Gepassioneerde vakmensen

De circa 80 vakmensen van Wire Weaving Dinxperlo dragen ieder hun eigen steentje bij aan de ontwikkeling van hoogwaardig metaalgaas. Vanuit hun eigen vakgebied delen de productiemedewerkers, engineers, marketing- en salesmedewerkers, productmanagers, boekhouders, stagiairs en natuurlijk directieleden allen een diepgewortelde passie voor metaalgaas, velen zelfs al jarenlang. We vinden het geweldig om voor onze klanten het onmogelijke mogelijk te maken! Ben jij ook zo’n gepassioneerd type met een echte specialisatie in je vakgebied? Dan is Wire Weaving Dinxperlo wellicht jouw werkgever!

Vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Stage en afstuderen

Wij staan altijd open voor interessante stage- en afstudeeropdrachten. Denk jij een boeiend vraagstuk voor ons te hebben of wil je graag meewerken in ons mooie bedrijf? Stuur gerust een e-mail naar b.lansink@wireweaving.com. Wij delen graag onze kennis en ervaringen, terwijl wij ook zeker van jou kunnen en willen leren!

    Productcatalogus

    Vul onderstaande gegevens in en ontvang de productcatalogus in je mailbox.