Endless connection Endless connection

Projecten

Omdat de praktijk het beste bewijs is, laten wij u enkele projecten met maatwerkproducten zien die Wire Weaving Dinxperlo heeft ontwikkeld en geproduceerd voor zijn klanten. Dit is slechts een greep uit de oplossingen die wij hebben bedacht. Onze metaalgaasproducten van geweven en gepuntlast gaas gaan de hele wereld over voor allerlei verschillende projecten in vele verschillende branches.

Kooi van Faraday in Teylers Museum

In mei 2017 is het nieuwe Lorentz Laboratorium in het Teylers Museum geopend. Vernoemd naar Nobelprijswinnaar Hendrik Antoon Lorentz die onderzoek deed naar elektromagnetische eigenschappen. Onderdeel van dit nieuwe lab is een werkende replica van de Grote Elektriseermachine. Als hoogspanningsgenerator produceert de machine elektrische ontladingen en geeft het elektromagnetische straling af. Ter bescherming van het publiek, de medewerkers en de infrastructuur van het gebouw, ontwierpen, produceerden en monteerden wij een Kooi van Faraday. In deze metalen kooi worden de geladen delen van de machine geplaatst. De kooi is volledig ontworpen in de sfeer van een honderd jaar oud laboratorium. Ondanks diverse doorvoeren (zoals de aandrijfas-doorvoer in de vorm van een stemvork zoals op de foto te zien is) is de kooi volledig afgedicht. Hierdoor biedt de kooi een veilige stralingsdemping en goed zicht voor de bezoekers. We zijn er trots op dat we een onderdeel van dit historische project mogen zijn. www.teylersmuseum.nl

Dierenverblijven Natura Artis Magistra

Sinds enkele jaren zijn we nauw betrokken bij de nieuw- en verbouw van verschillende dierenverblijven in dierentuin Artis. Door intensief contact met opdrachtgever, architect en projectleider hebben we inmiddels meerdere diervriendelijke verblijven succesvol gerealiseerd. Van meedenken in het ontwerp tot aan montage, wij ondersteunen u in het volledige traject.

Projecten: dierenverblijven Artis  Projecten: Dierenverblijven Artis

Optimalisatie paper moulded mesh

Wij zijn een betrouwbare partner voor de verpakkingsindustrie. Door steeds gecompliceerdere vormen is het van groot belang dat met name de mechanische eigenschappen van het fijnmazige weefsel precies aansluiten bij de wensen van de klant. In nauw overleg met de klant wordt dan ook de keuze voor een bepaald gaasweefsel gemaakt om zo het best passende resultaat te verkrijgen.

Projecten: Paper moulded mesh  Projecten: Paper moulded mesh

Doorvalbeveiliging Q-park Den Haag

Een uitdaging voor ons om de gedachten van de architect tot praktische uitvoering te laten komen. Hetgeen bij de parkeergarage Q-Park in Den Haag geresulteerd heeft in een fraaie en veilige omgeving en niet te vergeten een tevreden klant!

Projecten: Doorvalbeveiliging Q-Park  Projecten: Doorvalbeveiliging Q-park

Ervaren productspecialisten

Heeft u een vraag? Bel gerust met één van onze productspecialisten. Het zijn ervaren professionals die graag met u meedenken. Ze  kennen veel praktijksituaties omdat ze kunnen putten uit een schat aan ervaring.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar een metaalgaasproduct op maat? Gedurende het ontwikkelingsproces onderhouden wij intensief contact met u. Dát verstaan wij onder klantgerichtheid en zo ontstaan de beste oplossingen voor uw projecten. Neem gerust contact met ons op. U krijgt deskundig advies van een van onze productspecialisten. Bel 0315 – 659805 voor meer informatie.

 

 

    Productcatalogus

    Vul onderstaande gegevens in en ontvang de productcatalogus in je mailbox.