Endless connection Endless connection

Horticulture

Bloemengaas voor de professionele glastuinbouw

Voor onze partner Royal Brinkman produceren wij hoogwaardig kwalitatief bloemengaas. Dit gaas draagt bij aan de efficiëntie van telen, en ondersteuning van de bloem of plant tijdens het groeiproces.  Mede door de grote maatvastheid van het gelaste galfan gaas is het mogelijk voor telers om robots in te zetten om de mazen als geleider te gebruiken bij het planten van de bloemenstekjes exact in het midden van de mazen.

Samenwerking

Royal Brinkman is onze exclusieve partner en mede ontwikkelaar voor bloemengaas. Met hen ontwikkelen wij verschillende maten gaas, geschikt voor allerlei bloemsoorten. Het hoofdkantoor van Royal Brinkman is gevestigd in ’s Gravenzande, maar Royal Brinkman is internationaal actief met meerdere vestigingen wereldwijd in de belangrijkste tuinbouwgebieden van de wereld. Royal Brinkman heeft productspecialisten in dienst puur gericht voor het op maat advies geven over bloemengaas. Vrijwel al het gaas dat wij samen met hen ontwikkelen wordt klant specifiek geproduceerd, waardoor het exact aan de eisen van de klant voldoet en daardoor de beste ondersteuning geeft aan de desbetreffende bloemsoort.

Meer informatie?

Heeft u vragen over bloemengaas? Neem gerust contact op met de medewerkers van Royal Brinkman voor meer informatie. Kijk op www.brinkman.nl, de website van Royal Brinkman, voor uw meest lokaal gelegen vestiging.

Geïnteresseerd?

Neem contact op voor meer informatie.

Neem contact op
bloemengaas-1-2
bloemengaas
bloemengaas-2-2
bloemengaas-4

    Productcatalogus

    Vul onderstaande gegevens in en ontvang de productcatalogus in je mailbox.