Endless connection Endless connection

Cacao industrie

Filter- en steunmatten voor de cacao industrie

Door de hoge kwaliteit en duurzaamheid van ons product die we zeer consistent kunnen leveren wordt ons metaalgaas wereldwijd gebruikt door toonaangevende bedrijven in de cacao industrie. Voor een optimale opbrengst van uw cacao pers is het namelijk van groot belang dat het metaalgaas in uw filter- en/of steunmatten perfect aansluit op de pers. De cacao massa moet juist gefilterd worden en de cacao boter moet met een extreme efficiëntie door het cacaogaas kunnen worden geperst. Door onze jarenlange ervaring en vele samenwerkingen in het ontwikkelen en optimaliseren van cacao filter- en steunmatten kunnen we aan vrijwel iedere vraag voldoen. Deze ervaring zetten wij graag in om ook uw specifieke vraag te kunnen beantwoorden!

Magnetisch geweven metaalgaas

In de afgelopen 100 jaar hebben we een grote diversiteit aan specificaties voor de cacao industrie ontwikkeld en geoptimaliseerd. Voor de cacao industrie produceren we diverse specificaties metaalgaas in zowel hoge kwaliteit blank ijzer als in magnetisch rvs. We kunnen ieder gewenst filter produceren, passend voor iedere pers en iedere diameter. Ook een filter met omgevouwen rand of complete ‘support packs’ bestaande uit meerdere filterlagen kunnen wij in huis op maat voor u produceren.

Contact

Meer informatie over de mogelijkheden van onze producten voor de cacao industrie? Onze productspecialisten denken in oplossingen en adviseren u graag. Neem gerust contact op via +31 315 65 9818 of stuur een e-mail naar t.pothoff@wireweaving.com.

More information?

Neem contact op voor meer informatie over de verschillende toepassingen in de cacao industrie.

    Productcatalogus

    Vul onderstaande gegevens in en ontvang de productcatalogus in je mailbox.