Endless connection Endless connection

Chemie

Metaalgaas voor de (petro-) chemische industrie

In de (petro-) chemische industrie wordt de kwaliteit van ons metaalgaas al decennialang gewaardeerd. De metaalgaas specificaties die veelal worden toegepast in de (petro-) chemische industrie produceren wij standaard in roestvast staal (AISI 304, 304L, 316, 316L, 309). Naast RVS gaas verweven wij uiteraard ook hoog gelegeerde metalen, zoals Duplex, Superduplex, Incoloy, Inconel, Zilver, Hastelloy en Nikkel.
 

Het geweven gaas gebruiken in combinatie met verschillende bindingen

Het geweven gaas kan uitgevoerd worden met verschillende bindingen, zoals plain (twilled) weave of dutch (twilled) weave. Dit zijn ideale gaassoorten voor filterelementen. Daarnaast zijn wij in staat om ‘zwaar’ gaas te produceren. Dit betekent dat het RVS gaas is uitgevoerd met een relatief dikke draad ten opzichte van de opening. Hierdoor ontstaat zeer rigide RVS gaas dat uitermate geschikt is voor support screens, gaaskorven, gaaspanelen of voor andere bindingen.
 

Metaalgaas is geschikt voor verschillende industriële toepassingen

Naast het gebruik van metaalgaas voor diverse filtratietechnieken in de (petro-) chemische industrie, is het ook zeer geschikt voor verschillende toepassingen in andere markten. Zo kan metaalgaas worden toegepast als strainer, kathode, afstandhouder, katalysator of als zeef. Hier vindt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor het toepassen van metaalgaas.
 

Meer informatie of vrijblijvend advies over ons metaalgaas?

Tot slot beschikken wij over jarenlange ervaring in het nabewerken van gaas en beschikken wij over kennis voor het ‘custom made’ produceren van producten. Zo zijn wij in staat om producten te laseren & plasmasnijden, walsen, gloeien, lassen, kanten, ponsen en assembleren. Neem gerust contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

More information?

Wilt u meer informatie over de talrijke mogelijkheden in filtratietechnieken en producten? Neem contact op met onze productspecialist!

weefmachine-4
transportband-1
chemical-analysis-1
filter

    Productcatalogus

    Vul onderstaande gegevens in en ontvang de productcatalogus in je mailbox.