Endless connection Endless connection

Dieren­verblijven

Diervriendelijk

Bij de grondige renovatie van Natura Artis Magistra heeft Wire Weaving Dinxperlo dierenverblijven gebouwd die diervriendelijker en duurzamer zijn. Dergelijke projecten worden in nauwe samenwerking met opdrachtgever, architect en staalbouwer gerealiseerd. Ons metaalgaas is duurzamer en absoluut diervriendelijk. Voor verschillende diersoorten zijn er verschillende gaassoorten mogelijk. Zo produceren we voornamelijk volièregaas, maar ook voor andere diersoorten bieden wij uitgebreide mogelijkheden. Als mogelijke nabehandeling kunt u kiezen voor een zwarte UV-bestendige poedercoating. Een voordeel van zwart metaalgaas? De dieren zijn beter zichtbaar waardoor de beleving van het publiek nog groter is.

Volièrebouw

Wilt u een volière bouwen en kwalitatief hoogwaardige materialen gebruiken? Wij leveren duurzaam gelast en geweven gaas dat onschadelijk is voor dieren. Zo zijn er geen scherpe draadeinden en is er geen plastic coating aangebracht op het volièregaas.

Meer informatie?

Heeft u vragen over dierenverblijven of volièrebouw? Neem gerust contact met onze productspecialist op via +31 315 65 9829 of via ons algemene nummer +31 315 65 9805.

More information?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van volièregaas en dierenverblijven? Neem gerust contact op met onze productspecialist!

aap-en-vogelhuis-natura-artis-magistra
voliere-broersepark-amstelveen
fazanterie-natura-artis-magistra
weidevoliere-natura-artis-magistra

    Productcatalogus

    Vul onderstaande gegevens in en ontvang de productcatalogus in je mailbox.