Endless connection Endless connection
25 mei 2022

Het gaas van… Aluka Aluminium Volièrebouw

Gaas is enorm veelzijdig! Je kunt ermee filteren, segmenteren, ondersteunen, vormen, reinigen, beveiligen, beschermen, ventileren, designen en nog veel meer. Daarom laten we regelmatig zien wat onze opdrachtgevers ermee doen. Vandaag kijken we door het gaas van… Aluka Aluminium Volièrebouw in IJsselmuiden.

Volièregaas voor dierenverblijven

Zwart gepoedercoat volièregaas voor dierenverblijven

Aluka bouwt kwaliteits-dierenverblijven op maat en verkoopt haar eigen merk zwart gepoedercoat gaas aan bedrijven en particulieren die zelf een verblijf bouwen. Al sinds 2013 kiest Aluka voor ons gelaste, zwart gepoedercoate volièregaas. Daarmee bouwt het bedrijf vooral volières, kattenrennen, duivenrennen en vijverafdekkingen. En niet de minste, op de website komen we de mooiste creaties tegen: recht en eenvoudig, maar ook met bijzondere rondingen, meerdere verdiepingen en speelse daken. Steevast met een rank, aluminium framewerk waarop het gaas met popnagels wordt bevestigd.

“De dieren die achter het gaas zitten zijn beter zichtbaar.”

MARCEL VAN MIERLO, EIGENAAR ALUKA ALUMINIUM VOILEREBOUW

Vijverafdekking

Vijverafdekking

Kattenren

Kattenren

 

 

 

 

 

 

 

 

Gaaselement

Gaaselement

Gaas op rol

Gaas op rol

 

 

 

 

 

 

Goed gaas, goede samenwerking

Marcel van Mierlo in actie

Marcel van Mierlo in actie

Eigenaar Marcel van Mierlo is enthousiast over het gaas uit Dinxperlo: “Het gaas is voorzien van een zwarte poedercoating waardoor het, vooral tegenover een gekleurde achtergrond, veel minder opvalt. De doorkijk is dan veel beter en de dieren die achter het gaas zitten zijn beter zichtbaar.” Ook over de samenwerking met onze Luuk is hij tevreden: “De afspraken zijn duidelijk en er wordt snel gereageerd op vragen en bestellingen. Daarnaast blijft Wire Weaving Dinxperlo het gaas steeds doorontwikkelen. Zo is de poedercoating door de jaren heen verder verbeterd en heeft het een Qualisteelcoat keurmerk.”

Dankbaar

Marcel, dank je wel voor deze mooie woorden en jarenlange samenwerking! Dankzij jou komt ons gaas in haar mooiste vorm op de mooiste plekken terecht!

 

Het gaas van Aluka Aluminium Volièrebouw:

Gelast gaas

12,7 x 12,7 x 1,05

16 x 16 x 1,2

19 x 19 x 1,45

25,4 x 25,4 x 1,75

Verzinkt en voorzien van een zwarte poedercoating

    Productcatalogus

    Vul onderstaande gegevens in en ontvang de productcatalogus in je mailbox.