Endless connection Endless connection
4 augustus 2021

Wired People by Rootsmann in Loods 5

Metaalgaas. Het is ons vak. Onze passie. Al meer dan 100 jaar. Het gaas dat we met zo veel vakmanschap maken, belandt in waterzuiveringsinstallaties, in kassen, in auto’s, in machines, in schepen, in de bouw, in dierenverblijven en in vele industrieën. Daar zijn we trots op. Maar toch… ons mooie gaas is vaak onzichtbaar. En eigenlijk is dat best jammer. In 2016 lanceerden we daarom het merk Wired People.

Puck van Holsteijn, Arvid Bosch van Rosenthal en Lauren Hallen in Loods 5

Met Wired People brachten we metaalgaas naar de woonkamers. In mooie lampen. En unieke wandpanelen. Een compleet nieuw avontuur. Bedenken, designen, ontwikkelen, produceren en verkopen. Inspirerend, leerzaam en vooral érg leuk. Maar de echte focus; die bleef uiteraard liggen bij Wire Weaving Dinxperlo. Wired People bleef een leuk side-project. Tot Arvid Bosch van Rosenthal op onze stoep stond.

 

Onze presentatie in Loods 5

Als eigenaar van het succesvolle industriële meubelmerk Rootsmann, vroeg hij of hij Wired People mocht opnemen in zijn assortiment. Hij zag wat wij al jaren roepen: metaalgaas is prachtig! Het bleek de ultieme kans om méér mensen de schoonheid van metaalgaas te laten zien. Een kans die we daarom met beide handen aangrepen. Via Rootsmann zijn we nu te vinden in de Nederlandse, Duitse en Vlaamse webshops van Rootsmann, in een aantal fysieke Loods 5 winkels en binnenkort ook op bol.com, Fonq, VT Wonen en Amazon! Met een volledige focus op de business to consumer-markt, krijgt Wired People nu de kans om zich te laten zien. We zijn erg blij met deze samenwerking en kunnen niet wachten om metaalgaas de woonkamers in te brengen!

Mesh up your life!

    Productcatalogus

    Vul onderstaande gegevens in en ontvang de productcatalogus in je mailbox.