Endless connection Endless connection
22 juli 2021

Lachen, aanpoten en gewoon dóen

Hoe je jongeren laat zien hoe mooi het werk bij Wire Weaving Dinxperlo is? Gewoon, door de deuren open te zetten en ze mee te laten doen. De 23-jarige Bedrijfskundestudent Robbert-Jan Eijt is één van de stagiairs die momenteel bij ons afstudeert. Samen met hem blikken we terug op de afgelopen maanden.

Goede verhalen

Stagiair Robbert-Jan Eijt

Stagiair Robbert-Jan Eijt

Voor eerdere stages verliet de geboren en getogen Dinxperlo ’er steevast zijn geboortedorp. Maar afstuderen; dat doet hij om de hoek. Robbert-Jan: “Ik kende al een paar mensen die hier werken en hoorde goede verhalen van hen. Vandaar dat ik Wire Weaving heb aangeschreven met de vraag of we wat voor elkaar konden betekenen.”

Frisse blik van een student

In twee gesprekken werd samen de afstudeeropdracht vormgegeven. Robbert-Jan: “De borging van kwaliteit binnen bedrijfsprocessen; daar mocht ik mee aan de slag. Ik heb het hele proces; van inkoop tot verkoop en alles wat daartussen zit geanalyseerd. De verbetervoorstellen die daaruit voortkomen verwerk ik momenteel in een adviesrapport.” Stagebegeleider Melvin: “Stagiairs als Robbert-Jan, die onze processen als buitenstaander nog echt objectief kunnen bekijken, zijn enorm waardevol. De adviezen van Robbert-Jan belanden dan ook niet ergens in een bureaula, we gaan er straks serieus mee aan de slag.”

Aanrader

Robbert-Jan is op zijn plek bij Wire Weaving Dinxperlo: ”Ik doe veel kennis en ervaring op. Alles wat ik tijdens de opleiding heb opgestoken kan ik hier toetsen in de praktijk. De meeste skills leer je natuurlijk gewoon door ze te doen. Bij Wire Weaving Dinxperlo krijg ik daar alle ruimte voor.” Hij vervolgt: “Wire Weaving is een organisatie met korte lijnen, wat ervoor zorgt dat ik makkelijk iemand kan aanspreken met een vraag. De begeleiding is goed, de werkplek mooi rustig en de werksfeer is prettig. Er is altijd ruimte voor een grapje, maar er wordt ook serieus hard gewerkt. Wire Weaving is een leuke organisatie waar ik me zeker op mijn gemak voel en alle ruimte krijg om mezelf te ontwikkelen. Ik kan het andere studenten zéker aanraden om hier stage te lopen of af te studeren!” Robbert-Jan; succes met de laatste loodjes; you’ve got this! 👏🏻

Ook afstuderen of stagelopen bij Wire Weaving Dinxperlo?

Bel (+31 315 65 9800) of mail eens met Berdien; wie weet kunnen we wat voor elkaar betekenen!

    Productcatalogus

    Vul onderstaande gegevens in en ontvang de productcatalogus in je mailbox.